About Me




♥  Nur Ain Baizura Binti Baharudin  
♥  20 years old  
♥  Ipoh, Perak  

Date of Birth : 27 of August 1993 
Institute : Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin 
Course : Engineering of Electronic Communication 
Email : nurainbaizurabaharudin@yahoo.com

I love to sing. Too LOVE it! Kekadang aku suka berangan and selalu berkhayal sampai hilang fokus. Too bad bila hilang fokus waktu dalam lecture hall. Haha. Just to love posing macam tak hengat dunia bila berdepan dengan kamera. Ok bab ni, bukan kamera cari aku tapi aku cari kamera. Haihh tak boleh lah kalau nampak kamera. Walaupun aku sekadar 'beautiful me' tak secute Dena Bahrin tak secantik Hanis Zalikha tak secomel Lisa Surihani tapi ada jugak cute comel gitu *pengakuan perasan* aku tetap nak jugak photogedik depan kamera. Wakaka. Kengkawan kata aku katang dan gelak besar macam evil kot. Hikhik. 

Wishlist
♥  A Tab
♥  DSLR
♥  My Own Car
♥  Get Married ^_^



hey kamu comel, tekan lah like button ^_^ komen sekali ya !