Saturday, May 21, 2011

happy with them :)

holaaa peeps !! apa khabar ? ada sihat ka ? hekhek , lama aien tak update blog kan , hehe , maklum lah , since masuk tingkatan enam nie , aien busy je , macam-2 benda nak kena selesaikan , especially , pasal kelas , nak kena keluar pergi cari hiasan kelas , and macam-2 lagi lah kan , *tapi tak kesah sejak ada kereta ni , hahaha* okey okey , stop ! tak nak cerita pasal tu , nak cerita pasal lain , wakaka XD

eh , hari ni 21 may 2011 kan ? yeahh , hari ni tarikh di mana kawan-2 aien melaporkan diri ke uitm uitm , hurmm , sedih kot sebab aien tak dapat masuk U , but its okey aien !! belum rezeki lagi , just aien doakan kawan-2 aien semua berjaya kat sana nanti , jaga diri elok-2 ya korang :)) hurmm , memandangkan semalam [20 mei 2011] hari terakhir shaa dekat ipoh nie , aien pun plan lah ajak keluar kan , plan asal just nak keluar pergi makan saja , makan pun dekat jusco je , ni pun sebab aien dengan zatie tiba-2 macam mengidam nak makan spagheti and kfc je , huhu , *macam pregnant* saja kan ?? hahahaha XD biarlah , nak buat macam mana kan , dah tiba-2 rasa macam tu , hehehe , so , dengan ada nya kereta , maka , ke mana sahaja tempat dapat kami lewati , haha , yoyo ooo je aien !! 

serius cakap , masa hang out kali ni rasa macam seronok plus plus tau , tak dapat nak di gambarkan , macam-2 yang jadi , haha , especially masa kat popular , hahaha , lawak time nie , sebab macam-2 benda yang kami buat , tempat tu kan tak boleh nak tangkap gambar , tapi , kami dengan slumbernya SNAP pic , hihihi , sampai kena tegur lagi tu , aww aww , aien malu kena tegur , tapi sempat menjawab lagi , hehehe , tengok ni , tengok ni :)




"cinta yang ku rasa"
nak beli ini , tapi kan , hurmmm =.='

"bukan ku tak sudi"
nak beli , tapi duit tinggal untuk beli baju je :(

"sayangku merajuk"
farna ambil novel ni sebab ada kaitan dengan
bf dia yang tengah merajuk , haha , 

candid farna tengah cari novel ,
tapi bukan nak beli , just nak tengok-2 je tu , hee


farna dan zatie ketika sedang memilih novel yang
hendak di beli , 

tak tahu nak pilih novel mana untuk bonda izzati , 

zatie : nak yang tu ke ek ? macam best je ,
farna : beli yang ini lah , 


yeahh , novel ini menjadi pilihan hati izzati :D 


at last , berjaya juga memilih novel yg mahu
di beli dan di bayar di kaunter ,
p/s : masa ni lah yg aien kena tegur tu , haha ,
last gambar dalam popular :)


 yeahh , lepas pergi popular , kami pergi jejalan lagi dan singgah tempat jual baju lelaki , 
erk , baju lelaki ? nak buat apa pergi situ ?
haa , aien dengan zatie nak beli baju , tapi bukan baju untuk bagi ayah , adik lelaki mahupun pakwe lelaki , tetapi untuk kami sendiri , haha , dah macam takda baju perempuan dah kan , hehe , biarlah , duit kami , kesah pulak ke ? hohoho XD , nak tengok tak ? nak tak ? tak nak ? tak nak takpa , siapa yang nak tengok tu , mai sini tengok :)


ketika nak pilih baju , :)
lawa tak baju nie ? simple but nice one ,
haha , tapi baju ni , kawan lelaki aien dah ade yang pakai

nice one :) love this picture and also the tshirt , 

yeah , at last dapat dah baju apa yang aien nak beli :D

di kaunter , zatie ambil pink , aien ambil kuning kehijaun kekuningan =='
hahaha , okey lah tu kan , :)

 okey tak baju2 kami ? haha , baju murah je pun kan , sebab dah takda baju nak pakai kalau nak keluar pergi jog , pergi study and ronda2 , huhu , nak tengok picture2 lain ? haa , sini sini , have fun ! thats all for today , wee ~


kami lah nie :)
style right ? ahakz ! 
last huge before she leave us :(
si doraemon yang makan dorayaki , aww
love this of picture :D
ehem , look likes on the beach is it ?
beeteedoubleyou , in front of shaa's house ^^
cutest frenz , love u all <3
so how ? nice one , hakhak
lidah kami , hahaha
tengah pilih set pizza , wuhuu
mood : tak tentu arah , haha
hahaha , muke semua blur kan , sebab saja je , hakhak XD

pizza hut :)
capucinno :)

dorayaki , nyummy ! 

 p/s : sorry guys , takda pape yang menarik sangat untuk entry kali ni , tapi macam okey je kan , banyak gambar , hehe , so , enjoy it , LOL [lots of love] :)








hey kamu comel, tekan lah like button ^_^ komen sekali ya !

2 comments:

*assyiera* said...

waaa.. hangout sakan tu.
hepy nye dpt kuar ngan rakan2~
dorayaki tu sesedap caner eyh?
terliur kot~
hehe..

Si Gadis Blogger said...

@*assyiera* , hehehe , memang sedap kot , rase macam , eishh , tak dapat digambarkan , hoho , u must try it dear , hihihi :)