Friday, June 17, 2011

tears :')

Assalamualaikum and selamat sejahtera semua :) apa khabar korang semua , harap harap sihat lah kan , aien pun dah semakin pulih , just selsema ni susah sikit nak baik , ubat lak tak nak makan , huhu , 

eh , sekarang aien betulbetul rasa sedih sangat tau , aien rasa macam kawankawan aien semua dah jauh sangat dari aien , especially yang rapat dengan aien , ada juga dua tiga orang yang perasan keadaan aien ni , sejak akhirakhir ni aien asyik senyap and menyendiri je , yeahh , i admit that i am alone , aien rindu sangat kat kawan baik aien tu , tapi aien tak tahu kenapa tibatiba kami jadi macam ni , JADI MACAM MANA ? dah tak macam dulu lah , dah jarang keluar samasama , dah jarang mesej , dah jarang buat aktiviti samasama , mungkin ada salah aien kat dia dan mungkin juga dia dah bosan ke kan , hurmm , takpa lah , aien pun dah nak pergi sambung belajar kan , so , aien harap kehidupan aien lepas ni sedikit sebanyak akan berubah lah , aien dah tak nak jadi macam kisah silam aien dulu , kalau boleh aien nak lupakan segala masalah yang ada , harap boleh lah kan , korang doakan aien ya , amin :) , 

okay , tak mahu sedih dah , hehe , nak ceria ceria saja , ^^ , oh ya ! baru ingat , cuba korang tengok kat bawah ni 

|
|
|
|
|
|
|
V




haa , amacam ? korang dah bace ke ? haha , status tu aien tulis sebab nak luahkan isi hati aien , tibatiba kawan aien buat lawak pulak kan , naya je kalau kawankawan lain ingat aien dengan dia ada apa apa , haha , padahal spontan je tau , tapi nampak macam real , aien pun tak sangka kawan aien tu boleh jadi macam tu , haha , btw , thanx muin sebab awak dah buat saya senyum sendiri :) 

p/s : aien harap persahabatan aien dengan kawan baik aien tu akan okay lepas ni , amin :)

hey kamu comel, tekan lah like button ^_^ komen sekali ya !

4 comments:

Haruuta Chan said...

are u okay dear ? O.Oa

yana halim said...

nanti nak dapat lagi best le tu... :)

Kesah Karut Yayien said...

@haruuta chan : i'm okay dear , skrg ak dh ase okay ckit ,
mybe lepas ni ad hkmah lain kan :)
btw , imissyou syg :')

Kesah Karut Yayien said...

@yana halim : kalau dapat yg lagi best pun okay jgk ,
tp yg lame xleh di lupakan ,
syg sgt yg lame kan ,
hehe , :D