Sunday, June 26, 2011

weekend XD

heyy semua , apa khabar ? sihat tak ? hehe , harap sihat lah kan , btw , weekend ni korang semua spend time dengan siapa ya ? di mana ? ouh , pleasure , mesti dengan family kan ? ada yang keluar tengok wayang dengan family , ada yang pergi main bowling , ada yang pergi karaoke , ada yang duduk rumah dan buat aktiviti di rumah bersama family , kan kan kan ? hehe , macam-macam lah boleh buat bila hari minggu ni , hoho , tapi bagi yang bersekolah hari ni , 
of course lah aktiviti kat sekolah kan , haha , :D apa-apa pun , 
semoga hubungan silaturrahim sesama family tu makin akrab okay ! :)

eh , kalau korang boleh santai and spend time dengan family , aien pun boleh lah , haha , memandangkan  hari ni parents aien pergi sukan sekolah adik2 aien , so , tinggallah aien dengan adik bongsu kat rumah , kebetulan pulak ada sepupu aien kat rumah dengan awek dia kan , so , takda bosan sangat , hehe , pagi2 tu , kami empat orang bekerjasama kemas rumah , maklum lah , semalam ada kenduri sikit kat rumah aien , so , kami pakat kemas lah kan sebab mama takda , biar dia balik nanti tengok rumah dah cantik , hoho *cantik ke ? mestilah kan :P , 

tup tap tup tap , almost 12 pm , brr ==' lapar gilerrr perut sebab tak breakfast , maklum lah , parents takda , so takda makanan , haha , tiba-2 , awek sepupu aien yang aien panggil dia as kak ana , ajak keluar tengok wayang , wahh , seronok nya , ada yang nak belanja tengok wayang kan , haha , so , apa lagi , cepat cepat ah siap , hehe , dalam kul 1 macam tu baru gerak ke jusco , mujur lah kereta aien ada dua , so , dapat lah keluar naik kereta kan , kak ana pun ada lesen and dia lah drive , hehe , sampai je kat jusco , memang penat ah cari parking , full beb , gilerr ramai orang , haha , nak dekat setengah jam jugak cari parking , lastly dapat parking kat rooftop , okay lah tu kan , dah dapat parking , rushing pula pergi TGV , nak beli tiket , kak ana nak sangat tengok 321 cinta tapi malangnya , movie tu pukul 4.55 petang , kak ana dengan abang halim (sepupu) tak boleh balik lambat sebab nak kena balik KL pula kan , so , tak apa lah , adik aien lak dah merajuk sebab tak tengok wayang , haha , abang halim cadang untuk karaoke je , okay lah , lepas dah makan , baru pergi karok katanya , tapi aien bantah , haha , 

lepas makan , aien hasut kak ana untuk pergi shopping , hehe , kak ana dengan aien memang kamcing , haha , so , takda masalah lah , hehe , alaa , shopping pun dekat PDI je , hehe , aien beli baju dua helai dengan jam , hoho , lepas dah shopping , aien bawa adik pergi beli mainan , sian pula dia sebab tak dapat tengok wayang kan , so , kasi mainan sudah , hehe , dalam pukul 4 tu baru gerak ke suria box , kali ni abang halim pulak belanja sebab kak ana dah belanja makan tadi , hehe , memang gila2 lah kami karok hari ni , sampai hilang suara , haha , tambah tambah aien kan , aien kalau dapat karok je , macam dapat buat konsert , wakaka , *patut lah hujan* , hehe :D , 

5.45 petang - yeahh , sudah sampai rumah , hujan lebat giler lah , *mesti sebab suara aien sedap tadi kan* hahaha , okay aien kan artis , haha XD , so , weekend aien kali ni di isi dengan aktiviti yang menarik , hoho , awak awak yang comel , cantik , kacak , handsome , lawa , cute , macho tu macam mana pula ? hehe , selamat bergembira ^^ , 

p/s : maaf , tiada gambar ekoran tak bawa camera , haha , :D



hey kamu comel, tekan lah like button ^_^ komen sekali ya !

1 comment:

Haruuta Chan said...

Form 6 ke dear? O.O dengar amik poli ao.oa