Thursday, September 29, 2011

Second Home , Second Family , Second Lover . =)

Hey Hey . Assalamualaikum korang semua . Tak jawab dosa , kalau jawab sayang . #ayat mukabuku . 
wonder tak kenapa yayien lama tak update blog ? haha . maaf lah kalian semua ya ! yayien takda masa lah . huhu . maklum lah sejaksejak dah masuk IPTA ni , busy memanjang . nak makan pun masa dia terhad tau . inikan lagi nak update blog . huhu . kalau ikutkan hati ni , nak je story semua benda . tapi tu lah , tak larat nak story banyakbanyak . nanti korangkorang semua ni PUAS lak . #ganu slang , PUAS tu maksudnya BOSAN . haha . eh eh , tengok tu , baru mula intro korang dah menguap . aiyoo . come on lah sayangsayang semua . yayien nak share share story je ni . APA ? tak nak dengar ? ahhh , kesah pulak ke aku kalau kau tak nak dengar ? haha . alaa , dengar lah sini . TAK NAK juga ? takpa takpa kalau tak nak , korang baca je ya . sebab entry ni pun bukan untuk didengar , tapi untuk dibaca . hahahaha . :D

korang nak tau tak , kehidupan yayien dekat poli ni , seronok and indah . tak seperti yang yayien jangkakan . yayien ingat tak seronok sebab takut nak cari kawan . tapi ternyata seronok sangat ! i got new friends , new family , new everything :) like seriously memang semua the best , plus classmate yang memang sporting gila and open minded . walaupun undang-2 kat sini agak ketat , tapi kami longgarkan sikit . haha . yayien dengan kawankawan kat sini selalu bersama walau susah senang , maybe sebab kat sini je tempat kami jumpa kan ? hari2 jumpa orang yang sama sampaikan jadi rapat gila2 . hehe

yayien tak mahu sembang banyak sebab banyak kerja lagi ni . just nak cakap yayien bahagia lah hidup kat sini dengan diaorang semua . sebagai peganti kawan2 kat ipoh tu . hehe . plus , sejak duduk sini , yayien rasa macam di hargai sangat tau ! member2 sini semua macam family dah . jenis tak berkira pulak tu . ada je turn orang2 untuk belanja makan . best tu ! kalau korang semua nak tau lah kan , yayien kat sini kerap juga lah berjalan . hehe . maklum lah baru sem 1 kan . so , agak excited lagi lah nak berjalan tu . lama-lama nanti mesti PUAS dah  . hehe . baru 3 bulan duk sini , dah pandai cakap ganu tau . ekeke . 

Dah lah , tak nak sembang banyak . korang ushar je lah gambar gambar yang ada ni okay :)
have a look dear ^^

perjalanan balik dari hospital ^^

bowling time ! haha . tak main pun , lepak je :)

sukaneka PSMZA . wee ~ kami kalah :D

hadiah birthday daripada kawan-2 , love korang ! 

bengkel wiring , haha 

pantai batu burok , kuala terengganu ^^

sepetang bersama mereka di kuala terengganu :)

tak cukup 3 orang lagi nie , hhuu

mesra mall , kerteh terengganu :P
mase ni first time boleh balik sampai pukul 11 malam . so ,
manfaat kan ia . hehe

berkumpul sebelum gerak ke kenduri kahwin rumah nizar =)

kenduri kahwin rumah nizar =)

kami ada , korang ada ? takda kan , hehe

pewitt pewitt ~ untunglah ada moto tu kan , haha

what are they doing ? =='

happy family <3

aww aww , sweet couple meyhh :)

karaoke time ! hoyehh , hobi sampingan kami ni . every week
pergi karok tau ! habis duit , haha :D

lepaking kat mall , + wayang lah kan , apa lagi , hehe

with my abang di mesra mall . lunch sementara tunggu movie start ,
hoyehh , bini-2ku gangster :D

memang selalu berkepit je dua ni . jeles mak nyah . huhu



okay , done ! selamat malam semua . yayien nak tidur dulu . taking care yeahh ! 
much love , nur ain baizura :)

p/s : harap sangat akan terus update blog seperti sebelum sebelum ni , okay byee ^^












hey kamu comel, tekan lah like button ^_^ komen sekali ya !

2 comments:

Haruuta Chan said...

Oi~ Best ke dok ganu oi~ XD

Kesah Karut Yayien said...

@haruuta chan : hehe . best doee :)
tengok lah betapa happy aku kat sana , ^^