Friday, September 14, 2012

Do love nature :)

Bismillahirahmanirahim..
Assalamualaikum korang! Wewitt wewitt, pa habaq semua? Ceq kat sini sehat sejahtera ja. Cewahh, tetiba pulak kan cakap Utara HAHA. Bak kata Megat lah, sejak aku balik dari Ipoh, memang macam nie ke perangai aku maksudnya tak berapa nak betul HIKHIK. Kuang ajaqqq punya Megat. Ehh, balik dari Ipoh? Bila? Haaa, tu lahh. Lupa nak habaq kat hampa, ceq balik Ipoh cuti hujung minggu lepas. Konon-konon nya balik Ipoh nak cari tempat untuk praktikal lah kan, tapi sebenarnya tak sangat pun. Saja buat alasan tu padahal nak bawak lari Una Nabilah tu kejap. Bagi dia tenang sikit HUHU. Bagi tenang? Haa, pulak dah. Pasai pa dengan Una Nabilah? Hampa tok sah nak tau lah. Biaq pi masalah tu kami ja tau EKEKE.

Alang-alang dah bukak cerita pasal Ipoh, meh lah aku story sikit pasal momento sepanjang aku balik Ipoh HIHI. Walaupun balik tiga hari tiga malam je, tapi satu kepuasan jugak lah sebenarnya. Dapat pergi waterfall, kenduri kahwin, ronda-ronda, merempit OPSSS! Merempit dalam hujan time nak pergi kenduri je lah HAHA. Ayokkk, korang pikir lain eh? Tak mao tak mao *sambil geleng-gelengkan kepala and gerakkan ke kiri ke kanan jari telunjuk belah kanan*

Hampa nak tau dok, ceq bawak Una Nabilah pi waterfall semata-mata nak bergambaq ja HAHA. Nak mandi tak boleh sebab bahaya. Tak ramai orang situ, lagipun kawasan orang asli kan, segan pulak kalau berdua ja HUHU. Nahh lahh hampa tengok sendiri gambaq-gambaq kami ya. Ceq pun dah tak tau nak story apa lagi.


Breakfast dulu sebelum gerak ke waterfall :)
Nak sangat posing atas batu tuu xD
Dalam hati Una tu membuak-buak nak mandi HAHA
Tengok lah tu, ralit main air HEHE 
Termenung pulak dia. Dia kata tenang je duduk kat situ. 
Motif? Nak kata panas, tak pun. Haihhh, macam macam hal. 
The most I like ^^, 
Sweetie one!  
Una nie comel macam budak sekolah! HAHA




Una ajak pergi seberang sana, tapi aku malas. =='
Nak balik dahhh time nie HUHU
Singgah belakang blok kejap :)
Terima Kasih SAHABAT ♥ For the precious moment :) 

Terima Kasih SAHABAT 


hey kamu comel, tekan lah like button ^_^ komen sekali ya !

No comments: